• Fodbehandling

  Sunde fødder kommer ikke af sig selv. De skal plejes regelmæssigt ligesom hud, hår og negle. Den daglige pleje kan de fleste selv klare med et par gode råd fra fodbehandleren. Men indimellem har fødderne godt af at få professionel pleje, så alle småskavanker fjernes og så du fortsat kan gå, løbe eller hoppe uden at føle smerte.

  Behandlingen starter med et lækkert aroma fodbad, efterfulgt af neglebåndspleje, filing og formning af neglene, let filing af hård hud, peeling inkl. Massage og som afslutning plejende fodmaske med paraffin.

  Paraffin behandling er en dybdegående og ekstra plejende behandling af hænder, fødder eller albuer med aktive stoffer af collagen. Behandlingen efterlader huden blød og smidig samt forøger blodcirkulationen.
Særdeles velegnet til sprækket, tør og revnet hud. Samtidig kan den have en gunstig virkning på eksemer, psoriasis, kolde hænder/fødder samt ledsmerter. 

   

  Forkælelse til dig
  Hos NY&C NEGLE er det vigtigt, at du føler dig hjemme, når du træder ind ad døren. Derfor bliver der skænket kaffe og chokolade, og du kan nyde fornemmelsen af rigtig at blive forkælet. Og netop en luksusfodbehandling er en ægte wellness-oplevelse, der giver ro og velvære til hele kroppen.