• Der findes mange forskellige typer og farver indenfor neglelak. De fleste er til hjemmebrug og holder 2-3 dage eller lidt længere. I NY&C NEGLE har vi valgt at tilbyde en professionel neglelak behandling udført med en mellemting mellem almindelig neglelak og gelé neglelak, nemlig CND Shellac. CND Shellac er et patenteret og meget moderne koncept og du kan trygt prøve en af de mange flotte farver i serien. 

  CND SHELLAC™ NAIL COLOR EGENSKABER 

  • Findes i 47 forskellige farver.
  • Unik formel der giver en spejlblank finish, forhindrer ridser og udtværinger i lakken
  • Hærdes i UV-lys og dermed ingen tørretid
  • Farverne er hypo-allergeniske og "3-Free" - Ingen formaldehyd, toluene eller dibuthyl phtalater

  Shellac™ Nail Color er innovation og en ny måde at tænke lak på. Et patenteret teknologisk gennembrud. Et blandingsprodukt, der kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra lakken med det stærke og holdbare resultat fra geléen. 

  Vi kender det alle! Man har lige brugt tid på at lægge sin neglelak, man har siddet stille rigtig længe, og så skal man bare lige... Og så er det sket! Lakken har fået en ridse eller et mærke, fordi man troede lakken var tør. Nu kan du vinke farvel til alle dine bekymringer.

  Der er simpelthen ingen undskyldning for ikke at gå med lak. 

  Nu kan du med det samme efter, at du har fået lakeret negle hos NY&C NEGLE, stikke hænderne i tasken eller fødderne i skoene, fordi Shellac™ hærder ved UV-lys og er derved helt tør efter behandlingen.